Zalen

Het Piet Mondriaan Gebouw is dé locatie in Abcoude voor recreatie, cultuur en educatie. In het gebouw bevinden zich een basisschool, bibliotheek, naschoolse opvang, de harmonie, ministek (peuterspeelzaal). Daarnaast is er een multifunctionele theaterzaal (335 m2) en is door geluidsdichte scheidingswanden op te delen in 3 afzonderlijke ruimtes (kleine zaal, midden zaal en podium). In z’n geheel biedt de theaterzaal plaats aan 200 stoelen, met een verhoogd podium. Deze zaal is goed te verduisteren door speciale gordijnen.

De kleine zaal (65 m2)  biedt ruimte aan circa 70 personen.

 

 

 

De midden zaal (118 m2)  aan circa 100 personen.

 

 

 

Het podium (152 m2) aan circa 30 personen en is voorzien van een spiegelwand.

 

 

 

Deze 3 zalen vormen samen de theaterzaal.

Bent u op zoek naar een mooie locatie in de omgeving van Amsterdam, voor vergaderingen, trainingen, seminars, congressen en events, dan bent u bij het Piet Mondriaan Gebouw aan het goede adres. Voor groepen tot 200 personen, voor jong en oud, voor zakelijk of privé, in het Piet Mondriaan Gebouw kunnen wij u altijd een passende ruimte bieden.

Veelal worden de zalen op seizoensbasis (per seizoen of delen van een seizoen) verhuurd. Buitenom dit gebruik is er echter voldoende ruimte voor incidentele activiteiten.

Tarieven

Wij hanteren 2 tarieven, een welzijnstarief voor verenigingen, stichtingen etc, zonder winstoogmerk en een commercieel tarief voor bedrijven.

Download het overzicht zaalhuurtarief, klik hier

Download de horecatarieven, klik hier

Informeer naar beschikbaarheid door een mail te sturen naar zalenverhuur@pietmondriaangebouw.nl

 

Nieuws van het PMG


01-01-1970